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- 4 Terminado
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Starch-cellulose composites with controlled crystallinity: towards the better understanding of structural features and enzymatic hydrolysis
1/04/19 → 15/04/22
Proyecto: Investigación
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Structural modification of starch matrices by addition of bacterial cellulose: towards the design of food materials with tailored functional properties
15/11/14 → 30/10/16
Proyecto: Investigación
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Fortalecimiento de la Docencia e Investigación en Estructuras en Alimentos y su Efecto en la Biodisponibilidad de Nutrientes
1/09/13 → 1/09/16
Proyecto: Investigación
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A structural study of the self-association of different starches in presence of bacterial cellulose fibrils
Díaz-Calderón, P., Simone, E., Tyler, A. I. I., Enrione, J. & Foster, T., 15 jul. 2022, En: Carbohydrate Polymers. 288, p. 119361 119361.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
3 Citas (Scopus) -
Rheological and Thermal Study about the Gelatinization of Different Starches (Potato, Wheat and Waxy) in Blend with Cellulose Nanocrystals
Chipón, J., Ramírez, K., Morales, J. & Díaz-calderón, P., 11 abr. 2022, En: Polymers. 14, 8, 1560.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
Acceso abierto -
The impact of gender and peripheral blood parameters on the characteristics of L-PRF membranes
Aldana, C. A., Amenabar, F. U., Silva, C. I., Calderon, P. D., Messina, D. R., Carrasco, N. P. & Quirynen, M., nov. 2022, En: Journal of Oral Biology and Craniofacial Research. 12, 6, p. 753-759 7 p.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
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Natural food colorant from blackcurrant spray-dried powder obtained by enzymatic treatment: Characterization and acceptability
Toscano Martínez, H., Gagneten, M., Díaz-Calderón, P., Enrione, J., Salvatori, D., Schebor, C. & Leiva, G., ene. 2021, En: Journal of Food Processing and Preservation. 45, 1, e15011.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
3 Citas (Scopus) -
Effect of adding curcumin on the properties of linseed oil organogels used as fat replacers in Pâtés
Ramírez‐carrasco, P., Paredes‐toledo, J., Romero‐hasler, P., Soto‐bustamante, E., Díaz‐calderón, P., Robert, P. & Giménez, B., ago. 2020, En: Antioxidants. 9, 8, p. 1-18 18 p., 735.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
Acceso abierto6 Citas (Scopus)
Actividades
- 1 Organizar una conferencia, taller, etc.
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International Symposium in Biopolymers (BIOP3): Food Structuring for Better Nutrition and Health
Javier Enrione (Organizador), Paulo Díaz Calderón (Organizador) & Ingrid Contardo (Organizador)
29 jun. 2021Actividad: Participar en un evento u organizarlo › Organizar una conferencia, taller, etc.
Cursos
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DOCB1210 - Avances Biotecnológicos en Medicina
Curso
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