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Huella digital
- 1 Perfiles similares
Red
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Starch-cellulose composites with controlled crystallinity: towards the better understanding of structural features and enzymatic hydrolysis
1/04/19 → 15/04/22
Proyecto: Investigación
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Structural modification of starch matrices by addition of bacterial cellulose: towards the design of food materials with tailored functional properties
15/11/14 → 30/10/16
Proyecto: Investigación
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Fortalecimiento de la Docencia e Investigación en Estructuras en Alimentos y su Efecto en la Biodisponibilidad de Nutrientes
1/09/13 → 1/09/16
Proyecto: Investigación
Resultados de investigaciones
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A structural study of the self-association of different starches in presence of bacterial cellulose fibrils
Díaz-Calderón, P., Simone, E., Tyler, A. I. I., Enrione, J. & Foster, T., 15 jul. 2022, En: Carbohydrate Polymers. 288, p. 119361 119361.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
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Natural food colorant from blackcurrant spray-dried powder obtained by enzymatic treatment: Characterization and acceptability
Toscano Martínez, H., Gagneten, M., Díaz-Calderón, P., Enrione, J., Salvatori, D., Schebor, C. & Leiva, G., ene. 2021, En: Journal of Food Processing and Preservation. 45, 1, e15011.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
1 Cita (Scopus) -
Effect of adding curcumin on the properties of linseed oil organogels used as fat replacers in Pâtés
Ramírez‐carrasco, P., Paredes‐toledo, J., Romero‐hasler, P., Soto‐bustamante, E., Díaz‐calderón, P., Robert, P. & Giménez, B., ago. 2020, En: Antioxidants. 9, 8, p. 1-18 18 p., 735.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
Acceso abierto3 Citas (Scopus) -
Rheological and structural study of salmon gelatin with controlled molecular weight
Enrione, J., Char, C., Pepczynska, M., Padilla, C., González-Muñoz, A., Olguín, Y., Quinzio, C., Iturriaga, L. & Díaz Calderón, P., 1 jul. 2020, En: Polymers. 12, 7, p. 1-17 17 p., 1587.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
Acceso abierto7 Citas (Scopus) -
About the endothermal transitions of galactomannans: A multi-analytical DSC, LF- 1 H NMR and DMA study
Busch, V. M., Santagapita, P. R., Díaz-Calderón, P., Enrione, J. I. & Buera, M. P., 1 may. 2019, En: Carbohydrate Polymers. 211, p. 31-38 8 p.Resultado de la investigación: Contribución a una revista › Artículo › revisión exhaustiva
5 Citas (Scopus)
Actividades
- 1 Organizar una conferencia, taller, etc.
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International Symposium in Biopolymers (BIOP3): Food Structuring for Better Nutrition and Health
Javier Enrione (Organizador), Paulo Díaz Calderón (Organizador) & Ingrid Contardo (Organizador)
29 jun. 2021Actividad: Participar en un evento u organizarlo › Organizar una conferencia, taller, etc.
Cursos
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DOCB1210 - Avances Biotecnológicos en Medicina
Curso
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