Proyectos por año
Resultados de la búsqueda
-
Terminado
Generación de un extracto de un alimento andino con propiedades antidiabéticas
Busso, D. (Investigador(a) Principal), Enrione, J. I. (Investigador(a) Principal) & Illanes, S. (Investigador(a) Principal)
1/08/20 → 30/11/20
Proyecto: Investigación
-
FONDECYT REGULAR - 1201584: UNDERSTANDING OF SHAPE MEMORY PROPERTIES OF GELATIN-CELLULOSE NANOCRYSTAL COMPOSITES THROUGH INTERACTION ASSESSMENTS AT THEIR INTERFACE
Enrione, J. I., Quero, F. & Melo, F.
Agencia Nacional de Investigación y Desarrollo (ANID), Chile
1/04/20 → 31/03/23
Proyecto: Investigación
-
Undertanding of interfacial interaction in cellulose based biocomposites for applications in food science and nutrition
1/12/18 → 1/06/20
Proyecto: Investigación
-
FONDECYT POSTDOCTORADO - 3180503: DEVELOPMENT OF SALMON GELATIN BASED AEROGELS FOR THE PRODUCTION OF PHYTOSTEROLS NANOPARTICLES
Enrione, J. I. & PPCZYSKA, M. A.
Consejo Nacional para Investigaciones Científicas y Tecnológicas
15/03/18 → 27/09/20
Proyecto: Investigación
-
FONDECYT REGULAR - 1171553: EFFECT OF CELLULOSE NANOFIBERS ON THERMOMECHANICAL AND SHAPE MEMORY PROPERTIES OF SALMON GELATINE BASED COMPOSITES
Enrione, J. I., Zaupa, A. & Quero, F.
Agencia Nacional de Investigación y Desarrollo (ANID), Chile
1/04/17 → 31/03/20
Proyecto: Investigación
-
Effect of cellulose nanofibers on thermomechanical and shape memory properties of salmon gelatine based composites
1/04/17 → 15/04/20
Proyecto: Investigación
-
FONDECYT POSTDOCTORADO - 3160680: APPLIED ENGINEERING FOR THE DESIGN AND PRODUCTION OF CELLULARIZED VESSEL-LIKE STRUCTURES OF SMALL DIAMETER
Enrione, J. I. & Wilkens, C. A.
Consejo Nacional para Investigaciones Científicas y Tecnológicas
1/11/15 → 30/05/18
Proyecto: Investigación
-
Fundamentals of natural polymers and composites for applications in food science and technology, and tissue engineering
1/12/14 → 1/06/16
Proyecto: Investigación
-
Valorización de sub-productos del procesamiento de salmón para aplicaciones de alto valor en tecnología de alimentos e ingeniería de tejidos
24/04/14 → 24/10/14
Proyecto: Investigación
-
Fragility studies of gelatine-oligosacharides hydrogels approaching the glass transition temperature
15/03/14 → 15/03/17
Proyecto: Investigación
-
Obtencion de fracciones funcionales para la industria y peptidos bioactivos de Quinoa como agentes moduladores del estado fisiologico
30/12/13 → 30/05/17
Proyecto: Investigación