Proyectos por año
Resultados de la búsqueda
-
Terminado
Generación de un extracto de un alimento andino con propiedades antidiabéticas
Busso, D., Enrione, J. I. & Illanes, S.
1/08/20 → 30/11/20
Proyecto: Investigación
-
Understanding of shape memory properties of gelatin-cellulose nanocrystal composites through interaction assessments at their interface
1/04/20 → 31/03/23
Proyecto: Investigación
-
Undertanding of interfacial interaction in cellulose based biocomposites for applications in food science and nutrition
1/12/18 → 1/06/20
Proyecto: Investigación
-
Effect of cellulose nanofibers on thermomechanical and shape memory properties of salmon gelatine based composites
1/04/17 → 15/04/20
Proyecto: Investigación
-
Fundamentals of natural polymers and composites for applications in food science and technology, and tissue engineering
1/12/14 → 1/06/16
Proyecto: Investigación
-
Valorización de sub-productos del procesamiento de salmón para aplicaciones de alto valor en tecnología de alimentos e ingeniería de tejidos
24/04/14 → 24/10/14
Proyecto: Investigación
-
Fragility studies of gelatine-oligosacharides hydrogels approaching the glass transition temperature
15/03/14 → 15/03/17
Proyecto: Investigación
-
Obtencion de fracciones funcionales para la industria y peptidos bioactivos de Quinoa como agentes moduladores del estado fisiologico
30/12/13 → 30/05/17
Proyecto: Investigación