Proyectos por año
Resultados de la búsqueda
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Terminado
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Generación de un extracto de un alimento andino con propiedades antidiabéticas
Busso, D., Enrione, J. I. & Illanes, S.
1/08/20 → 30/11/20
Proyecto: Investigación
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Understanding of shape memory properties of gelatin-cellulose nanocrystal composites through interaction assessments at their interface
1/04/20 → 31/03/23
Proyecto: Investigación
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Starch-cellulose composites with controlled crystallinity: towards the better understanding of structural features and enzymatic hydrolysis
1/04/19 → 15/04/22
Proyecto: Investigación
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Undertanding of interfacial interaction in cellulose based biocomposites for applications in food science and nutrition
1/12/18 → 1/06/20
Proyecto: Investigación
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Effect of cellulose nanofibers on thermomechanical and shape memory properties of salmon gelatine based composites
1/04/17 → 15/04/20
Proyecto: Investigación
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Modulando la biodisponibilidad del almidón en matrices amiláceas procesadas a presión de vacío
Pontificia Universidad Católica de Chile
1/01/16 → 1/01/18
Proyecto: Investigación
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Fundamentals of natural polymers and composites for applications in food science and technology, and tissue engineering
1/12/14 → 1/06/16
Proyecto: Investigación
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Fragility studies of gelatine-oligosacharides hydrogels approaching the glass transition temperature
15/03/14 → 15/03/17
Proyecto: Investigación
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Fortalecimiento de la Docencia e Investigación en Estructuras en Alimentos y su Efecto en la Biodisponibilidad de Nutrientes
1/09/13 → 1/09/16
Proyecto: Investigación
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ACT/12 1105-HEALTY FOOD MATRIX DESIGN
Agencia Nacional de Investigación y Desarrollo (ANID), Chile
1/01/13 → 1/01/15
Proyecto: Investigación