Network

Franck Quero

  • Universidad de los Andes Chile
  • Universidad de Chile

External person

Cristian A. Acevedo

  • Universidad de Santiago de Chile
  • Universidad Técnica Federico Santa Maria
  • Universidad Técnica Federico Santa Mar a

External person

Marzena Pepczynska

  • Universidad de los Andes Chile
  • S.A. Polígono Industrial Miralcampo

External person

S. Matiacevich

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

M. A. Alam

  • University of Bristol

External person

J. Alarcón-Moyano

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Yusser Olguín

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria
  • Universidad Andrés Bello
  • Universidad SEK
  • Universidad Internacional SEK Chile
  • Centro Científico Tecnológico de Valparaíso

External person

Cielo Char

  • Universidad de Chile
  • Universidad de los Andes Chile

External person

Jonny J. Blaker

  • University of Manchester
  • University of Oslo

External person

M. Roussenova

  • University of Bristol

External person

T. Foster

  • University of Nottingham
  • Campden BRI

External person

Valeria Videla

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Nicholas Byres

  • Universidad de los Andes Chile
  • University of Manchester
  • Cells for Cells
  • Cells for Cells S.A.

External person

Anna E. Lewandowska

  • University of Exeter

External person

Javier Paredes‐toledo

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

B. MacNaughtan

  • University of Nottingham

External person

Paz Robert

  • Universidad de Chile

External person

William MacNaughtan

  • University of Nottingham

External person

Donald I. Brown

  • Universidad de Valparaíso

External person

Leonardo Caballero

  • Universidad de Santiago de Chile
  • Programa Centro de Valorización de Residuos y Economía Circular

External person

Stephen J. Eichhorn

  • University of Exeter
  • University of Bristol

External person

J. Mitchell

  • University of Nottingham

External person

Milenka Koporcic

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Robert M. Richardson

  • University of Bristol

External person

Sandra Hill

  • University of Nottingham

External person

B. Mujica

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Adrian González-Muñoz

  • Universidad de los Andes Chile
  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Silvia Matiacevich

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Begoña Giménez

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Abigail Coveney

  • University of Bristol

External person

Ileana de los Angeles Gremasqui

  • Universidad Nacional de Jujuy

External person

Gabriela Zavala

  • Universidad de los Andes Chile
  • Consorcio Regenero
  • Cells for Cells
  • IMPACT
  • Consorcio Regenero
  • Impact
  • Cells for Cells S.A.
  • Universidad del Desarrollo

External person

Elizabeth Sánchez

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria
  • Universidad Técnica Federico Santa Mar a

External person

Javier Otsu

  • Universidad de los Andes Chile

External person

N. Riquelme

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Caroline Weinstein-Oppenheimer

  • Universidad de Valparaíso

External person

Fernando Osorio

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Melany Castro

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Montserrat Quintero

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Bastian Hidalgo

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Alessandro Zaupa

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Koon Yang Lee

  • Imperial College London

External person

Ioannis Angelopoulos

  • Universidad de los Andes Chile
  • Cells for Cells
  • Consorcio Regenero
  • Cells for Cells S.A.

External person

José Morales

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Q. Song

  • University of Cambridge

External person

Claudia Terraza

  • Universidad de los Andes Chile
  • Cells for Cells
  • Université de Montpellier
  • Univ Montpellier
  • Cells for Cells S.A.

External person

Olivia Henríquez

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Ileana de los Angeles Gremasqui

  • Universidad Nacional de Jujuy

External person

María J. Caneo

  • Universidad de Valparaíso

External person

M. A. Alam

  • University of Bristol

External person

Olivia Henríquez

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Maite Gagneten

  • Universidad de Buenos Aires

External person

Daniel López

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Andrés Córdova

  • DATACHEM AgroFood: Group of Data Analysis and Applied Chemometrics on Agriculture and Foods
  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

P. Beavis

  • Atomic Weapons Establishment

External person

José Antonio Jara-Sandoval

  • Universidad de Chile

External person

T. Foster

  • Campden BRI
  • University of Nottingham

External person

Wilfredo Alejandro González-Arriagada

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Nelson Osses

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

Phammela N. Abarzúa-Illanes

  • Universidad de los Andes Chile
  • Pontificia Universidad Católica de Chile

External person

Rina Ortiz

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria

External person

Juan C. Forero

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

Felipe I. Sandoval

  • Universidad del Desarrollo

External person

Francisco Melo

  • Universidad de Santiago de Chile
  • University of Santiag

External person

Kassandra Ramírez

  • Universidad de los Andes Chile

External person

María Alejandra Giménez

  • Universidad Nacional de Jujuy

External person

E. Flores

  • Universidad Tecnológica Metropolitana

External person

Chiara Dal Zovo

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Hernando Toscano Martínez

  • Universidad de Buenos Aires

External person

Carolina Schebor

  • Universidad de Buenos Aires
  • Members of CONICET

External person

Flavia C. Zacconi

  • Pontificia Universidad Católica de Chile

External person

Verónica M. Busch

  • Universidad de Buenos Aires
  • CONICET-Universidad de Buenos Aires. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ)

External person

Maxs Méndez-Ruette

  • Universidad de los Andes Chile
  • IMPACT
  • Universidad Andrés Bello
  • Center of Interventional Medicine for Precision and Advanced Cellular Therapy

External person

Hugo Herrera

  • Universidad de Valparaíso

External person

Daniel López

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

D. Acuña

  • Universidad de Chile

External person

J. Ubbink

  • University of Bristol
  • Food Concept and Physical Design

External person

M. Ashraf Alam

  • University of Bristol

External person

Vanessa Campos

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Patricia Ramírez‐carrasco

  • Universidad de Chile

External person

Graciela Leiva

  • Universidad de Buenos Aires

External person

Tamara L. Akentjew

  • Universidad de los Andes Chile
  • Pontificia Universidad Católica de Chile
  • Cells for Cells
  • Consorcio Regenero
  • Cells for Cells S.A.

External person

Corina Vásquez

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Tuula A. Nyman

  • University of Oslo

External person

M. Pilar Buera

  • Universidad de Buenos Aires
  • CONICET-Universidad de Buenos Aires. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ)

External person

Laura Iturriaga

  • Universidad Nacional de Santiago del Estero

External person

J. Ubbink

  • University of Bristol
  • Food Concept and Physical Design

External person

Miguel A. Fuentes

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria
  • Universidad de Valparaíso

External person

Jorge Saavedra

  • DATACHEM AgroFood: Group of Data Analysis and Applied Chemometrics on Agriculture and Foods
  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

E. Sivaniah

  • University of Cambridge

External person

Josefina Chipón

  • Universidad de los Andes Chile

External person

Orlando Ramírez

  • Universidad del Desarrollo

External person

A. I.I. Tyler

  • University of Leeds

External person

A. Swain

  • Atomic Weapons Establishment

External person

J. Ubbink

  • University of Bristol
  • Food Concept and Physical Design

External person

Lea Toledo

  • DATACHEM AgroFood: Group of Data Analysis and Applied Chemometrics on Agriculture and Foods
  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

Marit Inngjerdingen

  • University of Oslo

External person

Norma Cristina Sammán

  • Universidad Nacional de Jujuy

External person

Christina M.A.P. Schuh

  • Universidad de los Andes Chile
  • Universidad del Desarrollo
  • Cells for Cells
  • Consorcio Regenero
  • Facultad de Medicina Clinica Alemana-Universidad del Desarrollo
  • Clínica Alemana de Santiago

External person

E. Simone

  • University of Leeds

External person

Daniela Salvatori

  • Universidad Nacional del Comahue
  • Members of CONICET

External person

Eduardo Soto‐bustamante

  • Universidad de Chile

External person

R. A. Contreras

  • Universidad de los Andes Chile
  • Cells for Cells
  • Univ Montpellier
  • Université de Montpellier
  • Universidad del Desarrollo
  • Cells for Cells S.A.

External person

Carolina Astudillo-Castro

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso
  • Centro Regional de Estudios en Alimentos Saludables, Valparaiso

External person

Lena Galvez

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

Belén Olivares

  • Universidad del Desarrollo

External person

Javiera Carrasco-Rojas

  • Universidad del Desarrollo

External person

Mercedes Briceño

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria

External person

Camila A. Wilkens

  • Universidad de los Andes Chile
  • Cells for Cells
  • Consorcio Regenero
  • Cells for Cells S.A.

External person

Huw E.L. Williams

  • University of Nottingham

External person

Claudia Quinzio

  • Universidad Nacional de Santiago del Estero

External person

Claudia Fuentealba

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

A. J. Taylor

  • Flavometrix Limited

External person

Rosa Navarro

  • Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

External person

Javier Novoa

  • Impact
  • Cells for Cells
  • Universidad de los Andes Chile

External person

A. J. Taylor

  • Flavometrix Limited

External person

Patricio R. Santagapita

  • Universidad de Buenos Aires
  • CONICET-Universidad de Buenos Aires. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ)

External person

D. J. Hughes

  • University of Bristol

External person

Carla Arancibia

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Miriam Aarsund

  • University of Oslo

External person

Sergio M. Viafara-Garcia

  • IMPACT
  • Universidad de los Andes Chile
  • Impact
  • Cells for Cells
  • Center of Interventional Medicine for Precision and Advanced Cellular Therapy (IMPACT)
  • Universidad El Bosque
  • Cells for Cells S.A.

External person

Patricio Romero‐hasler

  • Universidad de Chile

External person

Javier Herrera

  • Universidad de Santiago de Chile

External person

Carmen Hidalgo

  • Universidad de los Andes Chile
  • Mito-Act Research Consortium
  • IMPACT
  • Impact
  • Cells for Cells

External person

Alonso Jaques

  • Universidad Técnica Federico Santa Maria

External person

Cristian Vizueta

  • Universidad de los Andes Mérida

External person

Camila F. Palacios

  • Universidad de Valparaíso

External person

Francisco Melo

  • Universidad de Santiago de Chile
  • Programa Centro de Valorización de Residuos y Economía Circular

External person

M. Roussenova

  • University of Bristol

External person

Manuel Oscar Lobo

  • Universidad Nacional de Jujuy

External person

Your message has successfully been sent.
Your message was not sent due to an error.