• Skip to main navigation
  • Skip to search
  • Skip to main content
Universidad de los Andes Home Universidad de los Andes Logo
    • English
    • Español
  • Home
  • Profiles
  • Research units
  • Research output
  • Projects
  • Press/Media
  • Activities
  • Equipment
  • Student theses
  • Prizes
  • Courses
  • Impacts

GEL-X: vida útil a los desperdicios del salmón

  • Javier Ignacio Enrione, PhD
  • Centro de Investigación e Innovación Biomédica
  • Facultad de Medicina
  • Programa de Biomateriales para la Salud
  • Departamento de Biomateriales
  • Doctorado en Biomedicina
  • Nutrición y Dietética
  • Grupo de Biomateriales y Matrices Alimentarias
  • Claustro Doctorado en Biomedicina

Press/Media

Description

Solo un 50% del salmón es lo que se utiliza para vender, el resto queda como descarte. GEL-X busca aprovechar los deshechos para transformarlos en apósito de heridas, biotinta para impresiones 3D y cobertura comestible.

Period24 Oct 2021
  • X
Universidad de los Andes Logo

Powered by Pure, Scopus & Elsevier Fingerprint Engine™

All content on this site: Copyright © 2025 Universidad de los Andes, its licensors, and contributors. All rights are reserved, including those for text and data mining, AI training, and similar technologies. For all open access content, the relevant licensing terms apply

We use cookies to help provide and enhance our service and tailor content. By continuing you agree to the use of cookies

Log in to Pure

About web accessibility

Report vulnerability

Contact us